تعليمات مهمة فى البيت ((( والمطبخ ))
السلام عليكم انا اول مره اكتب موضوع مثل هذا وأرجو أن ينال إعجابكم .................
وبتمنى الكل يستفاد منها بالنسبه :::...
بالنسبه لرماد السجاير ممكن ننضف بيه الفضيات
لو الاكل بقى مالح منك ممكن تحطى ف الاكل اللى بقى مالح بطاطسايه ليه؟؟؟؟؟؟؟ عشان البطاطس فيها مسام بتمتص الملح الزايد اللى ف الاكل
ايديكى لو ريحتها بصل وتوم او بقى لونها غامق من البتنجان ممكن تفركيها ببعض قطرات الليمون والبن
ممكن نستخدم كعب كوبايه منقوش عشان نعمل نقوش على الكعك والبسكوت
و عشان تنضفى مطحنه البهارات حطى فيها شويه رز نى لانه بيخلصك من النكهه اللى بتكون فيهابعد طحن البهارات
عارفين بكره المناديل بتاعه المطبخ بعد ما تخلص المناديل بيبقى فيه اسطوانه ناخدها ونحط فيها الاكياس الكتير اللى لما بنرجع من السوبر ماركت ما بنبقاش عارفين نوديها فين وبتكركب المطبخ
آلشخص آلذي يحبك ...
يتحمل عنآدك و غيرتك ...
أسلوبك و غضبك ...
يحن عليك رغم قسوتك عليه
... يتركك حتى تھدأ , ثم يعآود النظر إليك !
ليخبرك :
.
[ أنه سيكون معك دآئـــــ? ـــــــماً ] ^_^