- هاتي السمك واغسليه كويس وبعد كده قطعيه إلى قطع متوسطة الحجم. - سخني اللبن وبعد كده سيبيه لغاية ما يبرد وضيفي إليه السمك المقطع، سيبي السمك في اللبن لمدة نص ساعة وبعد كده انشلي قطع السمك من اللبن. - هاتي مفرمة الأكل اللي عندك وحطي فيها قطع السمك والثوم والبطاطس المهروسة وقشر الليمون والبصل الأخضر، والبقدونس والكزبرة، والملح والفلفل واضربيهم مع بعض في المفرمة، بعد كده حطي الخليط في التلاجة لمدة ساعتين. - بعد مرور الساعتين طلعي السمك المفروم من الثلاجة وابدئي في تشكليه على شكل كرات متوسطة الحجم وبعد كده حطي الكرات دي في الدقيق بحيث إن الدقيق يغطيها من كل الجوانب وحطيها في صينية ودخليها الثلاجة مرة كمان لمدة نص ساعة علشان تمسك نفسها. - هاتى طاسة كبيرة وسخني فيها الزيت كويس وبعد كده ابدئي في قلي كرات السمك فيها. - هاتى طبق التقديم ورصي فيه كفتة السمك وزيتي الطبق ببعض من أوارق البقدونس أو الجرجير.
على فكرة مع الطبق ده ممكن تعملي طبق بطاطس شيبسي أو طبق رز أبيض.
الأميرة عهد المديره العامه
ساعة الأميرة عهد : عدد المساهمات : 5629 تاريخ التسجيل : 14/04/2012